torsdag 2 september 2010

Ny utmaning - September

Ny månad, och man får väl ändå säga att September får anses vara den första riktiga höstmånaden?! Här, i mellansverige, har vi nedåt 5-6 grader på mornarna nu och det känns nästan som att man måste ta fram fingervantarna. Ändå vill man liksom hålla kvar vid den varma, härliga sommaren som har varit och det har vi tagit fasta på i månadens utmaning.

DT Ulrika har ritat en skiss som vi vill att ni följer. Givetvis får man vända och vrida på den, lägga till och dra ifrån, men det skall synas att du har utgått ifrån skissen!Förutom detta har vi ytterligare två regler:
* scrappa med sommarfoton
* scrappa färgglatt!

Vi vill ha ditt bidrag på blog@scrapgalen.se senast torsdag den 30:e september klockan 23:59. Efter några dagars överläggning kommer sedan vinnaren att utses och presenteras här i Scrapgalens blogg.

1:a pris: Presentkort värt 300 kr i Scrapgalens webbutik.

DT Lillnettan och DT Lillblomman gav sig i kast med Ulrikas skiss och kanske kan de ispirera dig till din egen tolkning?!DT Lillnettan har använt papper från BoBunny, Block Party tillsammans med rub-ons från samma kollektion, blommor från Prima Marketing och Thickers från American Crafts.DT Lillblomman har gjort en färgglad lo med blandade papper från October Afternoon, Imaginisce och My Little Shoebox.

Nu är det din tur! Vi ser fram emot att få ditt bidrag på mailen! ;-)
Petra med DT

Inga kommentarer: