fredag 1 mars 2013

Månadsutmaning Mars!

Idag är det den första mars och det innebär ju en ny tävling här hos Scrapgalen! Denna månaden är det jag Ullis/LillBlomman som bjuder på en skiss som ni får tolka. Jag ser en skiss som en språngbräda eller ett utgångsläge att komma igång med sin egen kreativa process. Så tolka gärna skissen fritt men låt oss se att den finns där i bakgrunden.


Regler: Du får skapa valfri typ av alster. Vrid och vänd på skissen, lägg till och ta bort bara skissen syns där i botten.
Ladda upp ditt bidrag senast 31/3 23:59 här i Inlinkz toolen. Länka inte till din startsida utan till det inlägget där ditt bidrag finns. Vi har tyvärr inte möjlighet att leta efter rätt bidrag i bloggar. Har du ingen blogg kan du maila ditt bidrag till blog@scrapgalen.se
Ditt alster skall vara nyskapat och enbart skapat för denna tävlingen. Du får alltså inte tävla eller använda det på annat sätt än just hit. Länka gärna till våran tävling så fler hittar hit!
Första priset består av ett presentkort i butiken. Även tvåan får ett pris skickat hem till sig från butiken.
Lillian och Teamet röstar fram vinnaren och beslutet kan inte överklagas.


Många kramar från Ullis/LillBlomman!
3 kommentarer:

Kajsan sa...

Härlig skiss!! :) Den hamnar absolut i inspirationsmappen! ;) Å hinner jag så ska jag försöka få till nåt innan mars är slut :)
Kram Karin

Anna sa...

Så där nu har jag skapat efter denna braiga skiss.
/Anna

Helena sa...

Jättefin skiss! Kommer att återanvändas:)