måndag 30 augusti 2010

Massor av nyheter hos Scrapgalen!

Hoppas att ni alla haft en härlig helg! Scrapgalen anordnade en av sina mysiga scrapträffar i helgen och som vanligt flödade kreativiteten! Tack alla som var med och gjorde dagen så bra!
Jag tänkte passa på att visa några av alla nyheter som kommit in i butiken senaste tiden! Det är massor så det blir bara ett axplock av allt gotte! Allra först tänkte jag visa en liten sneakpeak över vad som kommer in i butiken i veckan! Det finns TRE sidor med blommor, chippisar, masker osv. från Prima på denna ställningen! Så håll ögonen öppna i butiken!

Det har kommit in en hel del saker från Inkido också! Vackra höstpapper, julpapper och wellpapp i svart, brunt och vitt!

Från Inkainkado finns olika ark med supersnygga och användbara stämplar! Kolla bara in dessa kristallkronor, slurp!
Gillar du att inka, mista och leka med tekniker är denna produkten för dig! Gör ditt alldeles personliga band! Tattered angels tillverkar också alla mister som finns i butiken!


En ny favorit för mig är Tacku glue limmet. Jag har både flaskan men måste få visa denna limpenna. Den är så smidig att hålla i handen när man skall limma små blommor och bokstäver!


Från Youdo kommer dessa söta burkar med glitter. Ett måste till julkortproduktionen! Burkarna har små hål så du lätt strösslar där du vill ha ditt glitter. Och du köper dem en och en så du kan välja precis de färger just du vill ha! Perfekt!

Jenni Bowlin gör oss aldrig besvikna! Jag bara älskar alla fina dekorationer och fjärilarna är underbara! Det finns stickers ark med fjärilar, som diecuts med bling och även rub-ons med fjärilar i butiken!

Här är de fina fjärilarna med bling som sitter på en liten 3d kudde.

Lite höstkänsla måste vi allt släppa in nu och Apple cider är en himla fin serie. Ni kan se min layout som jag skapat med denna serie HÄR.

Ja, det var lite tips fast mitt bästa tips är nog att gå in i butiken och botanisera och glöm inte alla blommor från PRIMA!!!! Jag har redan handlat en hög och de är helt ljuvliga!
Många kramar LillBlomman!

1 kommentar:

Anonym sa...

Hej!
Vill bara tacka för den - som alltid - trevliga träffen i lördags!
Och så undrar jag om du kan tänkas dela med dig av recepten till linsgrytan och äppel/kokoskakan?
hälsn Annette